Home > AGENDA
Zoeken
November 2015

Demo Day is sheer celebration of entrepreneurship. Startupbootcamp HighTechXL bring the entire high-tech industry - startups, investors, executives, and media - under one roof to talk cutting-edge technology taking on real pains and global challenges. On the 26th of November 10 inspiring visionaries take the main stage to bring you a step closer to what the technology-enabled future will be like.

Locatie Klokgebouw Website startupbootcamp.org/events/demo-days/demo-day-hightechxl-3-eindhoven.html

 
December 2015

U bent van harte welkom op het altijd dynamische, uitdagende en dit keer verlichte Nationale Bibliotheekcongres.Dit jaar wordt Het Nationale Bibliotheekcongres voor het eerst georganiseerd door de Koninklijke Bibliotheek. We zijn trots om u, bibliotheekmedewerkers, domeinspecialisten, directeuren en alle andere betrokkenen te ontvangen.

Locatie Klokgebouw Website hetnationalebibliotheekcongres.nl/

 

Project Hardcore keert weer terug naar het Klokgebouw!

Locatie Klokgebouw Website project-hardcore.nl/

 

Op zondag 13 december vindt de tweede editie van het Bier&Big Festival plaats. De Wintereditie! Een ijskoud vervolg op het zeer geslaagde Bier&Big Festival van afgelopen zomer op het Ketelhuisplein georganiseerd door De Bierbrigadier en Het Ketelhuis.

Locatie Ketelhuis

 

Spinnin' Sessions is a live concept of electronic music powerhouse Spinnin' Records.

Website spinninrecords.com

 

Wie wordt het grootste licht van 2015? Die vraag heeft natuurlijk alles te maken met Eindhoven. Dit jaar wordt de Nationale wetenschapsquiz opgenomen in het Klokgebouw! En jij kunt erbij zijn...

Locatie Klokgebouw Website vpro.nl/programmas/nwq/2015

 

Het hardste Oud & Nieuw feestje van Nederland is terug op donderdag 31 december. Knal dus samen met Mr. Polska & Friends het nieuwe jaar in!

Locatie Klokgebouw Website nouveau-rave.com

 
Januari 2016

Zaterdag 9 januari 2016 is het feest der feesten weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Ben je een keer naar een Radio 8FM 80's, 90's & 00's Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen. Voor vele is de tweede zaterdag van januari een vaste aantekening in de agenda en staat bekend als een jaarlijkse reünie.

Website rmnevents.nl/eindhoven

 

On the 30th of January Awakenings Eindhoven will be back in the Klokgebouw with an insane line-up!

Locatie Klokgebouw Website awakenings.nl

 
Februari 2016

Róisín Murphy komt op zaterdag 20 februari naar het Klokgebouw in Eindhoven! "It's gonna be hot, it's gonna be sweaty and it's gonna be intense!". Voor meer info ga je naar mojo.nl/roisinmurphy.

Locatie Klokgebouw Website mojo.nl/concerten/roisin-murphy/

 

Op woensdag 24 februari komt Massive Attack naar het Klokgebouw als onderdeel van hun Europese tour. Na een indrukwekkend optreden op Pitch Festival en een in no- time uitverkocht concert in TivoliVredenburg weten we dat dit een show wordt om niet te missen! Support act is Young Fathers. De kaartverkoop start op 9 oktober om 10.00 uur.

Locatie Klokgebouw Website mojo.nl/massiveattack

 

Er komt een dikke indooreditie van The Classixs deze winter in het Klokgebouw! En die mag je niet missen. Op zaterdag 27 februari zal onze held DJ Francois achter de draaitafels kruipen voor een nu al legendarische avond.

Locatie Klokgebouw

 
Maart 2016

Na twee succesvolle edities in Amsterdam komt WILD NOIZE TECHNO naar Eindhoven. Op zaterdag 19 maart 2016 gaat het los in het Klokgebouw. De kaartverkoop start 26 oktober.

Locatie Klokgebouw Website wildnoize.net