Home > AGENDA
Zoeken
Oktober 2014

De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd. De tournee begon 11 april in Tivoli en brengt Marco naar alle twaalf provinciën, Curaçao en België en zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom wordt de tournee met maar liefst negen concerten verlengd. Op vrijdag 31 oktober komt Marco Borsato ook naar het Klokgebouw in Eindhoven.

Website borsato.nl

 
November 2014

De Tattoo Convention komt op 1 en 2 november voor zesde keer in Eindhoven. Het lifestyle event in het Klokgebouw met 100 tattoo artiesten en uitgebreide markt.

Website eindhoven.unitedconventions.com

Meerdaags event.

02-11-2014 | Eindhoven Tattoo Convention 2014
 

Van 8 t/m 15 november 2014 vormt de openbare ruimte van Eindhoven-centrum het decor en podium van GLOW. Kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland laten lichtkunst- en designtoepassingen zien, die tot stand zijn gekomen door het gebruik van nieuwe mediatechnologieën zoals computers, sensoren, animaties, maar ook door meer bekende projectietechnieken.

Website www.gloweindhoven.nl

Meerdaags event.

09-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
10-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
11-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
12-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
13-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
14-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
15-11-2014 | GLOW NEXT op Strijp-S
 

WE ARE REBELLIOUS / WE ARE RESOURCEFUL / WE ARE THE FUTURE / WE ARE ECSTATIC / WE ARE ELECTRONIC / WE ARE CAPITAL E / We Are.. Electric!

Website we-are-electric.nl

 

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Website feelgoodmarket.nl

 

Meanwhile at Speedfest HQ...busy working on the new SPEEDFEST, this year on the 22nd of November.

Website speedfest.nl

 
December 2014

‘Hoe harder, hoe beter!' Als dit motto jou aanspreekt, is het Klokgebouw in Eindhoven de plek waar je moet zijn. En wel op zaterdag 13 december, want dan voorziet b2s je tijdens Project Hardcore van de aller hardste beats van dit moment.

Website www.b2s.nl

 

Kom lekker snuffelen, kerstinkopen doen en genieten van de FeelGood Market in kerstsfeer. Met knusse lichtjes, gluhwein, fijne muziek en warme, winterse gezelligheid!

Website feelgoodmarket.nl

 

Op maandag 29 en dinsdag 30 december exposeert Andrés van Empel zijn kunst in de Torenkamer.

Locatie Torenkamer

Meerdaags event.

30-12-2014 | Torenkamer Expositie: Andrés van Empel
 
Januari 2015

Op 10 januari 2015 is het feest der feesten weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Ben je een keer naar een Radio 8FM 80's, 90's & 00's Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen.

Website rmnevents.nl

 

Test uw uithoudingsvermogen en doe mee aan dit unieke loopevenement. Op zondag 18 januari 2015 wordt de tweede editie van de IAK Klokgebouwloop georganiseerd. De eerste editie was een grandioos succes, dus wees er snel bij, want in verband met de bijzondere loopomstandigheden is het aantal lopers beperkt tot maximaal 1.000!

Website iak.nl/klokgebouwloop

 

Once again we are back in the Klokgebouw Eindhoven with 3 areas full of mind blowing techno and jaw dropping shows! Be smart and buy loyalty tickets now!

Website www.awakenings.nl

 
Februari 2015

Ze hebben zich van de Ierse pubs en punktenten naar de festivalpodia en grotere concertzalen opgewerkt, wat hen een ijzersterke live-reputatie heeft opgeleverd. Dropkick Murphys noemt hun publiek ook wel het achtste bandlid; zó sterk zijn zij tijdens hun optredens met het publiek verbonden.

Website dropkickmurphys.com

 
Maart 2015

Underworld is één van de meest succesvolle dance-acts van de afgelopen twintig jaar. In 1994 brachten de Britten Rick Smith en Karl Hyde hun invloedrijke album dubnobasswithmyheadman uit, waarvan op 6 oktober een volledig geremasterde special edition verschijnt. De daarbij behorende toernee voert het danceduo op 27 maart naar de STRP Biënnale 2015 waar ‘dubnobasewithmyheadman' integraal gespeeld wordt. Naast Eindhoven wordt in Nederland alleen de Amsterdamse poptempel Paradiso geëerd met een dergelijk optreden, eerder die week op 24 en 25 maart. Vrijdag 3 oktober om 10:00 uur begint de voorverkoop.

Website www.strp.nl