Home > AGENDA
Zoeken
Oktober 2015

The Big Draw is in 2000 ontstaan in Londen. Het tekenfestival werd een daverend succes waarna het concept werd overgenomen door steden in meer dan twintig andere landen. Na Londen volgden onder andere Berlijn, Barcelona, New York, Gent en in 2014 dus ook Eindhoven.

Locatie Ketelhuisplein Website thebigdraweindhoven.nl

Meerdaags event.

04-10-2015 | The Big Draw Eindhoven 2015
 

R&B SUNDAY en SOIXANTE NEUF! Wat krijg je als je de twee meest populaire R&B concepten van Nederland (en zelfs het buitenland) samenvoegt? Het dikste URBAN INDOOR FESTIVAL dat Nederland ooit heeft gezien!

Locatie Klokgebouw Website facebook.com/events/1450812678579819/

 

Yes! The word is out! Op 10.10.2015 keert Memorylane terug met hun de derde editie in het Klokgebouw in Eindhoven! En wat ze nu al beloven, ze leggen de lat gewoon nog een stukje hoger!De line-up is écht om van te smullen.

Locatie Klokgebouw Website minorityevents.nl

 

Ook dit jaar loopt de marathon van Eindhoven weer over Strijp-S, en bij de marathon hoort een goede sfeer aan het parcours. Daarom organiseert het Marathon Festival dit jaar een aantal leuke activiteit op het Ketelhuisplein.

 

Deze keer zal de FeelGood Market plaatsvinden op de Torenallee, te Stijp-S. De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Locatie Torenallee Website feelgoodmarket.nl

 
November 2015

GLOW NEXT OP STRIJP-SNaast de route door de binnenstad wordt er ook op Strijp-S een verzameling lichtkunst gepresenteerd onder de naam GLOW NEXT. GLOW biedt niet alleen een andere kijk op heden en verleden, maar ook een vergezicht als het om de toekomst gaat. Kan licht een rol vervullen bij vraagstukken rond duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven? GLOW NEXT op Strijp-S biedt een platform voor innovatieve en experimentele lichtkunst, maar ook voor lichttoepassingen die een maatschappelijke betrokkenheid tonen. Ook op GLOW NEXT kunnen bezoekers een wandelroute langs de verschillende lichtobjecten volgen.

Locatie Strijp-S Website gloweindhoven.nl

Meerdaags event.

09-11-2015 | GLOW NEXT
10-11-2015 | GLOW NEXT
11-11-2015 | GLOW NEXT
12-11-2015 | GLOW NEXT
13-11-2015 | GLOW NEXT
14-11-2015 | GLOW NEXT
15-11-2015 | GLOW NEXT
 

De eerste namen zijn bekend: Netsky, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta I Tambu, Arjuna Schiks en er volgen er uiteraard nog meer! 

Locatie Klokgebouw Website weareelectric.nl

 

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Website feelgoodmarket.nl

 

Van BBC kreeg Years & Years de status meest veelbelovende act van 2015. En dat is niet vreemd, want hun uitgekiende combi van übercatchy synthpop en ‘90's R&B zang is werkelijk onweerstaanbaar.

Locatie Klokgebouw Website mojo.nl/concerten/years-and-years/

 

Róisín Murphy komt op vrijdag 20 november naar het Klokgebouw in Eindhoven! "It's gonna be hot, it's gonna be sweaty and it's gonna be intense!". Voor meer info ga je naar mojo.nl/roisinmurphy.

Locatie Klokgebouw Website mojo.nl/roisinmurphy

 

Eagles Of Death Metal, Danko Jones, Carcass, Napalm Death, Obituary, Voivod, Backyard Babies, Pro-Pain, Avatarium, The Dictators NYC, Spiders, The Vintage Caravan en Radio Bikini en nog veel meer bevestigd voor Speedfest #10 !

Locatie Klokgebouw Website speedfest.nl

 

Nederlands metaltrots Epica organiseert een gloednieuw festival, Epic Metal Fest! Niemand minder dan Eluveitie, Fear Factory, Moonspellofficialband, Delain, Periphery en natuurlijk Epica zelf zijn al bevestigd!

Locatie Klokgebouw Website mojo.nl/festivals/epic-metal-fest/

 
December 2015

Project Hardcore keert weer terug naar het Klokgebouw!

Locatie Klokgebouw Website project-hardcore.nl/

 

Spinnin' Sessions is a live concept of electronic music powerhouse Spinnin' Records.

Website spinninrecords.com/spinninsessions/spinnin-sessions-eindhoven

 

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Website feelgoodmarket.nl

 

Het hardste Oud & Nieuw feestje van Nederland is terug op donderdag 31 december. Knal dus samen met Mr. Polska & Friends het nieuwe jaar in!

Locatie Klokgebouw Website nouveau-rave.com

 
Januari 2016

Zaterdag 9 januari 2016 is het feest der feesten weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Ben je een keer naar een Radio 8FM 80's, 90's & 00's Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen. Voor vele is de tweede zaterdag van januari een vaste aantekening in de agenda en staat bekend als een jaarlijkse reünie.

Website rmnevents.nl/eindhoven

 

On the 30th of January Awakenings Eindhoven will be back in the Klokgebouw with an insane line-up!

Locatie Klokgebouw Website awakenings.nl/events/2016/01/awakenings-eindhoven/215049/