Resultaten
Terug
do 12 sep 2024

DDW 2024 - Manifestations

Manifestations 2024: het spannendste festival tijdens Dutch Design Week.
 

Van 19 tot en met 27 oktober is Manifestations hét inspirerende middelpunt van kunst, design, innovatie en technologie tijdens de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Dit jaar belooft Manifestations met het thema ‘INVISIBILITIES’ wederom de grenzen van het denken en de verbeelding te verleggen. Het is de plek waar kunst en technologie op unieke wijze samenkomen en waar het avontuur van DDW voor velen begint.

Manifestations wordt door VPRO niet voor niets getipt als dé nummer één plek: “Een maatschappijkritische kermis. Dé plek om DDW-kriebels te krijgen en je festival-avontuur te beginnen.” Vorig jaar trok Manifestations maar liefst 35.000 bezoekers. Ook dit jaar verrassen ze bezoekers met een ongekend breed aanbod van kunstwerken en installaties die prikkelen, uitdagen en inspireren. Iedereen is hier welkom, van jong tot oud, om kennis te komen maken met de toekomst.

Manifestations vindt plaats op Strijp-S in het Veemgebouw, 8e etage, Torenallee 100 Eindhoven en is GRATIS toegankelijk. Ze hebben een aparte ingang voor rolstoelen en diverse uitrustplekken.

Meer informatie