Resultaten
Terug
wo 15 mei 2024

FeelGood Market Mei

FeelGood Market 26 mei 2024:

Op 26 mei is er weer een FeelGood Market, om te ontmoeten, genieten, geïnspireerd te raken en alleen maar te kopen wat je echt nodig hebt, omdat je weet dat het gemaakt is met zorg voor mens en natuur. Gratis, op het Ketelhuisplein. Met naast handgemaakte en originele producten ook workshops, fijne (live) muziek en heerlijke ( bio) hapjes uit alle werelddelen. 

Wist je al dat de FeelGood Market zich inzet voor duurzaamheid en Fairtrade? Zo zijn de meeste producten handgemaakt door degene die ze aanbiedt. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met gerecyclede, biologische en streekproducten. Everything to make you FeelGood!

Live muziek:

Raoul & the Wisemen is een band die een melodieus brouwsel van pop en alternatieve muziek speelt dat je tegelijkertijd doet dromen, melancholisch en hoopvol. Het doet misschien denken aan Keane-achtige melodieën, de warmte en rijkdom van HEAVN en stemmen uit de jaren 80 als Marian Gold (Alphaville), George Michael en zelfs de zoetheid van Michael Bublé. Hun producties flirten met zowel akoestische als elektronische elementen, hun liedjes lijken op korte verhalen. Denk aan paarse neonlichten boven de stad, warme zomeravonden in het bos of huilende stormen in je hoofd. In hun eigen woorden: wij brengen je soft power storypop. Bij de aankondiging van hun optreden in het Amsterdamse Amstelpark meldde het Nederlandse dagblad Het Parool dat hun ‘melodische pop met een elektronisch tintje, zoals we verwachten, het park zal laten bloeien’.

DJ Nick LeBeat draait FeelGood Music op Vinyl.

Workshops en entertainment:

(stoel)Massage, Leren haken, Wenskaarten maken, FeelGood scan, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken, Bouwen met Bamboe, Springkussen, Relaxen op een zitzak.

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven 

Wanneer: 26 mei 2024

Tijden: 12:00-18:00 uur

Gratis entree!

www.feelgoodmarket.nl

info@feelgoodmarket.nl

Like us on facebook!

https://www.facebook.com/FeelgoodMarket